Vítejte na našem webu

Potřebujete nové kvalitní pneumatiky, výměnu, opravu nebo uskladnění? Nabízíme demontáž pneumatik a montáž pneumatik na plechové disky, hliníkové disky, opravy bezdušových pneumatik. Při tom vám kola zkontrolujeme, takže budete odjíždět s pocitem bezpečí. Prodáváme pneumatiky určené pro osobní vozidla, dodávky nebo OFF ROAD vozidla, a to všech značek a rozměrů za velice příznivé ceny! Pro bližší informace o cenách navštivte sekci PNEUSERVIS.

Sháníte nějaké nářadí a nechce se vám kupovat nové, protože víte, že jej využijete jednorázově? Stal se vám nějaký defekt, který potřebujete co nejrychleji opravit a nemáte k tomu potřebnou techniku? Právě pro vás je určena sekce PŮJČOVNA, ve které najdete široký sortiment stavebního i zahradního nářadí, autopříslušenství nebo přívěsných vozíků...

Dále nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví (podvojné účetnictví), daňové evidence (jednoduché účetnictví), rekonstrukce účetnictví, zpracování mezd a daňových přiznání pro malé a střední firmy. Účetní služby poskytujeme především v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Otevřeni jsme však spolupráci i v jiných regionech. Více informací najdete v sekci ÚČETNICTVÍ.

Otevírací doba:
PO – PÁ od 8:00 do 16:00 hod.

Mimo pracovní dobu po telefonické dohodě včetně víkendu.

Úvod

Detail

Pneuservis

Pneuservisní činnost, prodej pneu, opravy, likvidace, uskladnění.

Detail

Půjčovna

Přívěsné vozíky, autopříslušenství, zahradní a stavební technika.

Detail

Partneři